Semester

Ljuva sommar...

Så är tiden äntligen inne för några få dagars ledighet, torsdag till måndag på västkusten mången nytt!
Ska bli sååå skönt. Hade inte trott att jag skulle kunna vara ledig i sommar förutom på helgerna, så det gjorde mig väldigt glad när jag upptäckte att jag trots allt kunde ta ledigt så jag fick en lång helg. Att jag dessutom kunde få med mig min bästa vän gjorde inte leendet mindre.

Annars är midsommarplanerna obefintliga. Men life goes on, vad är egentligen en bal på slottet... Försöker intala mig själv att jag inte är ensam om att tillbringa midsommarafton hemma alldeles ensam och att det trots allt är en vanlig dag precis som alla andra. Men visst, who am I trying to fool? Det känns extra ensamt för att man övertygar sig själv om att alla andra har så roligt.

Nog om det. Fick ett litet extra jobb i en liten butik här i staden, det ska bli intressant att se hur mycket extra tid det faktiskt blir i slutändan. Hon vill kunna ringa in mig när någon är sjuk eller behöver vara ledig, så visst fine, jag bor ändå i området så det blir nog bra. Gick en tur med några andra hundvänner i dag efter jobbet. Vi skulle först bara upp på "ängen" och leka men det var fullt av solande människor och barn, så då gick vi en promenad upp och ner i skog och berg, förbi ett koloniområde och sen uppför hem. Det var jätte härligt att ha sällskap för en gångs skull även om knäna kände sig lite moochy när jag kom hem. Inte ofta vi promenerar i 1½timme efter jobbet så vi kände oss så duktiga. Måste däremot få igång kondisen, för den var i sämsta laget.

Skulle vilja träffa lite mer folk i min egen ålder, har försökt lite, men det är inte lätt. Har ni några tips?? Jag har försökt leta upp olika kurser, men de går under så konstiga tider, så jag hinner inte när jag slutar jobba klockan 18. Träffar ju en del folk genom min hund men de flesta är 10år äldre eller mer och då befinner man sig i olika skeden i livet även om man i många fall trivs i den andres sällskap. Jag vill träffa några jag kan ha roligt med på alla dessa festardagarna, några man kan gå ut på krogen med eller hitta på något annat roligt med. I mitt butiksjobb träffar jag nästan bara pensionärer så där igenom är chanserna minimala att jag ska lära känna några nya vänner. Jag ger inte upp, jag ska lyckas få nya vänner och förhoppningsvis en go kille att dela livet med.

måste sova nu
natti natti

RSS 2.0